Novi Sad
19.08.2015.
06:00 > 06:14
Prva izložba u sklopu projekta "Eko Tour de Naselje" održaće se danas, 19. avgusta, u 17 časova, na livadi između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak.
  • 18.08.2015 19:25
    Wtf?
    "Crkva Prenosa moštiju Svetog Save"
  • lale

    18.08.2015 11:17
    Draga Duška,ovaj moj text nije uopšte bio uperen protiv ove manifestacije naprotiv, ali ako se ovde govori o ekologiji i zaštiti životne sredine i kvalitetu života u Novom Naselju, onda mislim da je ova manifestacija upravo mesto odakle se može poslati protest ili poziv nadležnima da se nešto uradi. Što se tiče nadležnih institucija to neću uopšte da komentarišem, jer zna se kako to kod nas funkcioniše, uglavnom se sve ignoriše, više puta i preko MZ i direktno u Zig smo se obraćali, naravno bez uspeha.
  • Duska

    18.08.2015 10:55
    @lale
    Dragi Lale, ovi momci nisu adresa za to. Imate mesne zajednice, institucije, pustite mlade ljude da nam bar malo ulepsavaju kvart, ne opterecujte ih problemima koji nisu njihova nadleznost - a to je umetnost!
  • lale

    18.08.2015 10:14
    Lepo je kad čovek ima šta da pokaže, samo gospodo draga, postoji deo Novog naselja gde ljudi žive u novogradnji u zgradama gradjevinske firme Inobačka odprilike kao na ratištu, pored devastiranih i napuštenih kuća iz kojih izlaze pacovi, nikoga za to naravno nije briga, a od obećanih novih bulevara kroz Mali Satelit verovatno ove godine neće biti ništa. Da ne govorim o započetom bazenu i trznom centru pored teniskih terena, gde sada žive žabe, i na sve strane vire armature. Nije mi jasno koja to inspekcija komunalnam sanitarna može da ne vidi ovakve stvari. Firma Inobačka drži delove dizalice i ko zna kakvog još gradjevinskog materijala na pomenutoj lokaciji. Trenutno se tu igraju deca, bilo bi strašno da se neko povredi. Zato apelujem i na ovu manifestaciju, kao što sam apelovao i kod još nekih institucija da se skrene pažnja javnosti na ovaj problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna